Werken bij GMT Benelux

(Junior) Technical Engineer

Wil jij een uitdagende groeifunctie binnen een technisch hoogstaand bedrijf?

 

Wie zijn wij?: GMT Benelux BV bestaat uit een team van 20 gedreven medewerkers die op zoek zijn naar een toffe collega om samen verder te bouwen aan het gezamenlijk succes. Wij leveren oplossingen voor trillingsvraagstukken. Daardoor verhogen wij het leef- en werkcomfort van mensen die blootstaan aan ongewenste trillingen. Door onze oplossingen worden (productie) processen stabieler en ondervinden minder slijtage. Hierdoor leveren wij direct een bijdrage aan de concurrentiekracht en duurzaamheid van onze klanten. Wij staan bekend om klant specifieke oplossingen, toepassingsspecifieke oplossingen en hoogwaardige standaardoplossingen.

 

Wat ga jij doen?: Als (junior) technical engineer ga je vanaf de basis aan alles mee bouwen. Je gaat meewerken op zeer uiteenlopende klantspecifieke en industriespecifieke projecten waarbij je collega’s je zullen begeleiden en de ins en outs leren. Maar waarbij je ook de ruimte krijgt om zelf te ontdekken en initiatief te nemen. Denk hierbij aan meehelpen om standaarden te creëren in onze technische oplossingen met betrekking tot classificering, afwerking, normeringen, oppervlakte behandeling, etc. Deze standaarden bewaken en helpen om dit met alle collega’s door te zetten in de systemen, documentatie, tekeningen en inkoop specificaties.

 

Wie wij zoeken?: Wij zoeken een enthousiaste techneut met een brede technische interesse die nog veel wilt leren en doorgroeien. Je bent kritisch en denkt mee in oplossingen. Uiteraard ben je communicatief goed onderlegd, omdat je een gesprekspartner bent voor de diverse gelederen binnen een bedrijf. Van de werkvloer, technici, projectleiders, inkopers tot en met de directie. Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding. Ben je graag oplossingsgericht bezig voor je collega’s en klanten, dan zou dit zomaar jouw droombaan kunnen zijn. Communicatie in het Duits of Engels is voor jou geen probleem.

 

Wat je van ons mag verwachten?: Wij bieden jou een werkomgeving in een hecht team waarin voldoende ruimte is voor eigen initiatief. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een laptop, 12 ADV dagen, 25 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden. Voor de gezamenlijke teamspirit worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

 

Hebben we jouw interesse weten te wekken of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roy Tervooren Managing Director via 06-53783606 of met Karin van Mil via 06-30273170.
Solliciteer makkelijk en snel via deze link en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team.
 

Deel deze vacature op sociale media: